Casper yetkili servis Ankara

Ankara casper yetkili servisi ekibimizin karşılaştığı adaptör arızaları herşeyden önce adaptör girişindeki deformasyonlardır. Bu tarz arızalar şarj kablosunun çok fazla kaynaklandığı gibi kabloyu bağlıyken döndürmek yerinden kımıltdatmak neticesinde oluşmaktadır. Bu tür arızalarda adaptör tamiri bozuk girişin yan sanayi olmayan girişle değiştirilmesi ile tamir edilir.

Ankara casper yetkili servisi bilgisayar adaptörlerinde karşılaşılan bir diğer arıza} ise adaptörün yüksek {enerjiden dolayı yanmasıdır. Bu tür arızalar genellikle garanti dahilindedir ve şarj aleti değişimi yapılmalıdır.

Ankara casper yetkili servisi Adaptör kullanırken Casper yetkili Servisi olarak size önerimiz, şarj aletinizi kuru ve diğer elektrik kablolarından ayrı bir ortamda kullanmanızdır. Diğer elektrik fişleri manyetik bir kapsam oluşturduğundan dolayı adaptöre zarar verebilir. Topraklanmış bir priz tercih etmelisiniz. Adaptör girişi laptopunuza takılıyken çok fazla yerinden oynatmamaya dikkat etmeli ve fazla tak çıkar yapmamaya özen göstermelisiniz. Ayrıca kırılmış olan şarj aleti kablosunu elektrik bandı ile bantladıktan sonra kullanmayın Böyle durumlarda kablolar lehimlenerek ve üzerinde silikon eritilerek onarım yapılmalıdır En son olarak bilgisayarlarınızı pili sökerek direk adaptörle çalıştırmayın. Bu bilgisayarınızın başta ana kartına olmak üzere diğer bileşenlerine de zarar verir.

Ankara casper yetkili servisi Ankarada diğer markalarla birlikte Casper adaptör tamiri konusunda uzman ekibimizden doğru yardımı alacağınızdan emin olabilirsiniz.
Casper Nirvana C300 Adaptör

Bir diğer kullanıcı problemi ise hor kullanımdan kaynaklanmaktadır. Tuş kopmaları ve tuş yapışmaları bu yanlış kullanımın sonuçlarındandır. Eğer Casper Notebook Klavye nizde bir tuş yerinden çıktı ise altındaki tuş tırnağının yerinde olup olmadığını kontrol edin. Yerinde ise tuşu kibarca yerine oturtabilirsiniz. Yerinde değil ise Ankara casper yetkili servisini aramanız gerekmektedir.

#topsim